FOTO-ROMANIA-1024x724Eco Bolle a luat nastere in Italia cu scopul, pe de o parte, de a proteja mediul reducand drastic cantitatile de ambalaje din plastic care se produc ( canistrele utilizate pentru transportul detergentilor sunt reutilizate), si pe de alta parte pentru a comercializa detergenti de inalta calitate la preturi foarte mici.

Cu aceasta filozofie, societatea a devenit in numai cativa ani leader in Italia pe piata detergentilor vrac, comercializand peste 100 de produse pentru curatenie, toate selectate pentru a satisface gusturile consumatorilor.

Principalele caracteristici ale acestor produse sunt eficacitatea si parfumul persistent, care le face foarte apreciate si cautate mai ales de catre femei.

Detergenții sunt testați pentru nichel.

In plus, toate produsele sunt permament controlate in laboratorul din cadrul societatii care le asigura o calitate constanta in timp.

Toti detergentii Eco Bolle au fise tehnice de siguranta.

Puteti consulta, fara nici o obligatie de a cumpara, listele noastre de preturi pentru detergenti cu indicarea preturilor de transport pentru fiecare zona de livrare. Ne puteti cere parola de proba pentru a accesa portalul nostru de achizitii si  a simula  o comanda. Va asteptam, dar nu uitati sa ne indicati zona din care ne scrieti!

detergenti horeca