Distribuitor Online de Detergenti En-gros

Noutăți in catalogul 2019
Trimiteți adresa dvs. de e-mail pentru a avea o listă de prețuri cu colectarea de bunuri în Italia
detergenti parfum calitate

Toţi clienţii pot ridica direct produsele din depozitul nostru fara a preciza o cantitate minima.

Ne puteti cere, fara nici o obligatie de a cumpara, listele noastre de preturi pentru detergenti cu indicarea preturilor de transport pentru fiecare zona de livrare. Veti primi si parola de proba pentru a accesa portalul nostru de achizitii pentru a simula comenzile. Va asteptam, dar nu uitati sa ne indicati zona din care ne scrieti! E-mail: info@ecobolle.ro.

Comenzile se pot face pe portalul nostru online www.ecobolle.eu

Eco Bolle detergenti la dozator, cu peste o suta de produse cu marca proprie, este leader in Italia pe piata detergentilor vrac si profesional.
Societatea noastra este prezenta in Romania la inceput cu circa 50 detergenti lichizi de inalta calitate vanduti in bidoane de 20 – 10 – 5 kg.

Toti detergentii la dozator si profesional Eco Bolle sunt atent selectati in functie de gusturile si preferintele pietei, sunt detergenti concentrati, care asigura pe langa eficienta la spalare, un parfum persistent. Calitatea detergentilor vrac la dozator este garantata de catre controalele efectuate in laborator. Multi dintre detergenți sunt Nickel Tested si H.A.C.C.P..

Lista de Prețuri
Noutăți in catalogul 2019
Trimiteți adresa dvs. de e-mail pentru a avea o listă de prețuri cu colectarea de bunuri în Italia